Home News Kur do hapet transporti publik? Rama sapo dha njoftimin per qytetaret

Kur do hapet transporti publik? Rama sapo dha njoftimin per qytetaret

626
0

Ne nje deklarate te re , kryeministri Edi Rama ka sqaruar qytetaret mbi masat e reja te pandemise.


Ai eshte shprehur:
Ne faktikisht nga e hëna përveç transportit publik, aktiviteteve sportive dhe kulturore në mjedise të mbyllura nuk do kemi asgjë tjetër të mbyllur. Në këto kushte transportin publik, nuk e hapim dot. E kuptoj që është një shtrëngesë, por nuk kemi alternativë tjetër.

Duhet te jemi besnik të numrave në përcaktimin e zonave të gjelbra apo të kuqe. Komiteti i ekspertëve do të bazohet në numrat dhe një sërë komponentësh dhe do të vendosi, nuk është çudi nëse një zonë e gjelbër të kthehet në zonë të kuqe apo e kundërta.