Home News Kujdes/Perkeqesohet moti ne vend,stuhi dhe rrebeshe shiu ne keto qytete

Kujdes/Perkeqesohet moti ne vend,stuhi dhe rrebeshe shiu ne keto qytete

2665
0

Situata është përkeqësuar në Librazhd nga reshjet e dendura të shiut. Në Polis dy fshatra janë bllokuar Polis Sheh dhe rruga për në Fushë Bull nga prurjet e lumit Gostima.

Gjithashtu një nga problemet më të mëdha në Rrapun-Togës-Kuturman është hapja e digës së Hec-it, ku ka shkaktuar përmbytjen e tokave dhe bllokimin e disa banesave. Reshjet e dendura kanë sjellë vështirësi në qarkullim.