Home News Kryeministri Rama ndalon rreptesisht pjesmarrjen ne keto evente per shkak te koronavirusit

Kryeministri Rama ndalon rreptesisht pjesmarrjen ne keto evente per shkak te koronavirusit

380
0

Edhe pse Shqiperia po hapet teresisht kryeministri Rama tha se pas kësaj jave gjithcka do te jet hapur përveç aktiviteteve kulturore, sportive, dasmave dhe funeraleve.

Kryeministri thase: Kjo është java e fundit e masave kufizuese. Me përjashtim të aktiviteteve kulturore e sportive, ku do mungojnë spektatorët, dasmave dhe funeraleve ku nuk do të mblidhen qindra njerëz, transporti publik i mbyllur edhe për pak, si dhe plazhet që do kenë një kornizë sigurie.

Vetem keto 4 kategori do te qendrojne te mbyllyra derisa gjendja te qetesohet perfundimisht.