Home News Kryeministri Rama jep nje lajm shpresëdhënës: Nëse nuk kemi valë tjetër të...

Kryeministri Rama jep nje lajm shpresëdhënës: Nëse nuk kemi valë tjetër të dytë të Covid-19, në fund të vitit do te ndodhe kjo….

664
0

Kryeministri Rama ka dale me nje tjeter deklarate ku tha se nëse ne vendin tone nuk do të ketë një valë tjetër rikthimi në shtator, atëherë në fund të vitit 2020 do të arrijme kemi nje rezultat ekonomik dhe financiar , ndoshta më te mirë se në 2019.

Fjalet e Rames ishin si me poshte:
Rezistencë deri në kalimin e pandemise, uroj sukses, te sezonit turistik. Nga shtatori nëse nuk kemi ndonjë valë tjetër, do të mbledhim forcat dhe do të marrim vrullin e nevojshëm.

Në fund të vitit do të kemi rezultat ekonomik dhe financiar ,ndoshta më te mirë se në fund të vitit të kaluar. Vitin e ardhshëm do te bëjmë një histori suksesi”,.