Home News Kryeministri Rama jep lajmin që askush s’e priste për Shqipërinë

Kryeministri Rama jep lajmin që askush s’e priste për Shqipërinë

714
0

Shefi i qeverise, Edi Rama ka publikuar të dhënat e Worldometer te cilat sipas tij tregojne se Shqiperia eshte ne nivelin me te mire se te gjithe vendet deri tani per bilancin e koronavirusit.

POSTIMI I PLOTE

ALBANIA THE BEST

Çudi e madhe eee?!

Strategji jo, plan jo, teste jo e jo, mjekësi jo që jo, qeverisje jo dhe jo, po ja që kur hap sytë e shikon, na del Shqipëria më mirë se tërë dynjaja deri tani në bilancin e kësaj l.ufte të mallkuar

KrenarpërShqipërinë që sot ka këtë bilanc falë popullit të mençur dhe mirëkuptues me qeverinë

Frikë nga Injoranca që na rrezikon gjithçka, sa më shumë ky bilanc varet nga sjellja e çdo individi në kushtet e rihapjes

Të dhënat janë nga Coronavirus Worldometer