Home News Kryeministri Rama jep lajmin e madh per te gjithe…..

Kryeministri Rama jep lajmin e madh per te gjithe…..

655
0

Pasi kriza e madhe ka kapluar ekonomine tone gjate kohes se koronavirust kryeministri Edi Rama jep premtimin se do te heqe taksat per biznesin e vogel. Ky eshte padyshim nje lajm i mire per te gjithe pasi te gjithe bizneset jane prekur nga kriza e koronavirusit

Kryeministri Rama deklaroi se qeveria do të rishikojë buxhetin. Ndërsa premtoi heqjen e tatim fitimit për të gjitha bizneset e vogla deri në 2029.

Ja se si shprehet ai:

Ne po punojmë dhe një nga gjërat që besoj unë se mund të thuhet sot, është që ne shumë shpejt do ta ligjërojmë që biznesit të vogël, çdo shqiptari që krijon punë me një biznes të vogël deri në 140 mijë dollarë xhiro do t’i heqim taksat deri në vitin 2029. Ne do të heqim tatim fitimin deri në vitin 2029 dhe heqjen e tatimi fitimit do ta bëjmë tani. Do të shkojmë për një buxhet të ri së shpejti në Parlament dhe aty në paketën fiskale do të heqim tatim fitimin. Dhe deri atë ditë do të jemi të qartë”, tha ai.