Home News Kryeministri Rama: Jam në merak, situata nuk është aspak e mirë ndaj...

Kryeministri Rama: Jam në merak, situata nuk është aspak e mirë ndaj duhet…

412
0

Kryeministri Rama i ben thirrje te gjitheve qytetareve qe duhet te kene kujdes dhe te marrin masa kundrejt virusit. Ai tha se nese rastet do te rriten mbase duhet te kthehemi perseri aty ku ishim ne karantine. Prandaj ju bej thirrje qe te keni shume kujdes.

Ai tha se me shëndetin dhe jetën e familjes nuk luhet: Rrezikun e infeksionit mos e neglizhoni sepse është i vertete. Numrat në Tiranë nuk po flasin aspak mirë, shfaqjet politike me turma pa asnjë masë mbrojtëse, por me karshillëk, me papërgjegjshmëri po vazhdojnë edhe përtej protestave qe u bene per teatrin.

Po luhet me zjarrin dhe me shëndetin e popullit, bëni kujdes, se nuk u vjen asnjë e keqe nga meraku dhe kujdesi im. Pasojat e asaj që kaluam dhe nervozizmin do e harroni por me shëndetin e familjes nuk mund të luhet. Sa me shum kujdes dhe ruani veten tuaj dhe familjen tuaj.