Home News Kryeministri Rama jep lajmin e mrekullueshem dhe ben premtimin e madh

Kryeministri Rama jep lajmin e mrekullueshem dhe ben premtimin e madh

760
0

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme duke publikuar ne facebook një video nga Rruga e Arbrit, ku bën të ditur se brenda këtij muaji, do të asfaltohen 10 km e para te rruges, kurse punimet do të mbyllen brenda verës së vitit 2021, ku rruga do të bëhet e aksesueshme për të gjithë.

Brenda muajit do të asfaltohen 10 km të para ka thene kryeministri. 500 punonjës dhe mbi 200 mjete të tonazhit të rëndë janë angazhuar në këtë proces. Rruga e Arbrit pritet të jetë e aksesueshme brenda verës së vitit 2021

Rruga e Arbrit pritet t’i shkurtojë 100 kilometra Tiranës, Dibrës dhe Shkupit. Kjo rrugë ka 7 tunele me gjatësi totale 8.5 km nga të cilat janë hapur plotësisht 5 tunele. Një volum i madh pune është kryer për ndërtimin e katër urave kryesore