Home News Kryeministri njofton masat e reja që hyjnë në fuqi më 1 qershor...

Kryeministri njofton masat e reja që hyjnë në fuqi më 1 qershor 2020 dhe do ndryshoj jeten e qytetareve

598
0

Keto jane rregullat e reja qe kryeministri Edi Rama do te aplikoje per qytetaret duke filluar nga 1 qershori. Ja cfare duhet te kemi parasysh dhe si do ndryshoje jeta jone.

Ne date 1 qershor

1 Hiqet ndalimqarkullimi në të gjithë Shqipërinë

2 Hapen kufijtë tokësorë me vendet fqinje, Kosovë, Maqedoni, Mali i Zi, Greqi.

3 Hapen plazhet vetëm për hotelet.

Ne date 10 qershor

1 Hapen të gjitha plazhet

2 Fundjavat 6-7 dhe 13-14 qershor, ndalim qarkullimi i automjeteve.