Home News Kryeministri del me deklaratën e papritur : Keni 1 javë kohë deri...

Kryeministri del me deklaratën e papritur : Keni 1 javë kohë deri ne datë 5 Qershor, ose në të kundërt do të….

649
0

Keni 1 javë kohë deri në 5 qershor,qe të plotësoni online Formularin me të dhënat e individëve përfitues në sipërmarrjet tuaj, në të kundërt do te penalizoheni për mosaplikim dhe për cënimin e hapur të së drejtës së punonjësve tuaj, do të jetë i pashmangshëm ndaj duhet te beni kujdes dhe te jeni transparente.


Administrata Tatimore i ka kryer të gjitha verifikimet për mijëra punonjës më shumë sesa 109 mijë e 664 punonjësit e shpërblyer deri tani me Paketën e Zgjeruar të cilëve u takon mbështetja e Qeverisë Shqiptare prej 40.000 lekësh.

Ata ende nuk e marrin dot këtë shpërblim, sepse ju nuk keni kryer detyrimin tuaj ligjor e moral për ta duke mos aplikuar në faqen zyrtare të Tatimeve për shpërblimin e tyre! Kjo është e pafalshme përveçse e dën .ueshme.