Home News Koronavirus, Vjen ilaci qe sheron virusin nga Hollanda, ne me pak se...

Koronavirus, Vjen ilaci qe sheron virusin nga Hollanda, ne me pak se nje muaj

978
0

Antitrupi që mund të luftojë virusin vjen nga Hollanda falë zbulimit të biologut Grosveld.
Një nga lajmet e para pozitive për përhapjen e këtij virusi. Duket se kjo kurë është e mundur të administrohet së shpejti.
Biologu nga Utrecht na jep lajme pozitive. Virusi mund të pengohet falë veprimtarisë së një antitrupi.
Kjo kurë do te dali në një kohë shumë të shkurtër, ne me pak se një muaj.
Lajmet e para që na japin shpresë per te luftuar virusin
Hollanda na jep një drite shprese. Pikërisht kurimi vjen nga Utrecht dhe Roterdam,
një antitrup, i quajtur “47D11” dhe në më pak se një muaj mund ta përdorim.