Home News Koron.avirusi/ Kompania belge: Kemi krijuar testin e antitrupave 100% te sakte. Rezultati...

Koron.avirusi/ Kompania belge: Kemi krijuar testin e antitrupave 100% te sakte. Rezultati ne 15 minuta

335
0

NJe firme biotkenike belge ka zhvilluar nje test te antitrupave per koron.avirusin qe sipas tyre eshte 100% i sakte.
Kompania ZenTech tha se kishte bere dhjetra testime ne jave te certifikuara nga qeveria. Kompania po planifikon qe ta hedhi ne treg keto dite per te prodhuar pastaj 3 milion teste per ti shperndare ne te gjithe evropen.

Pajisjtet zbulojne nese dikush me pare ka pasur koron.avirus dhe eshte sheruar. Kjo zbulohet dhe tek personat qe nuk jane te vetedijshem se e kane kaluar apo jo koronavirusin. Rezultati del vetem per 15 minuta.

Ky njoftim ngjall shume shpresa sidomos per Angline ku qeveria po e kerkon me ngulm nje gje te tille per ta perdorur ne mase tek popullsia. Ekzistojne 2 teste te antitrupave: NJe behet ne shtepi dhe tjetri ne laborator por qe te dyja duan si kampione nje monster gjaku.