Home News Koron.avirusi eshte mashtrim”/ Doktori amerikan: Ja cfarë fshihet pas koron.avirusit

Koron.avirusi eshte mashtrim”/ Doktori amerikan: Ja cfarë fshihet pas koron.avirusit

793
0

Doktor Shiva është një politikan dhe bio-inxhinier amerikan i diplomuar në Universitetin e Bostonit dhe ai shpreh nje mendim ndryshe rreth virusit.

Ai ka postuar nje video me nje audience te madhe dhe akuzon shume njerez. Ai thote se ky vir us sherben per te pasur njerezit nen kontroll. Kjo gje eshte e qellimshme sepse eshte dashur prej kohesh qe ti kene njerezit nen kontroll.

“Përhapja e frikës nga koron.avirusi do të kujtohet në histori si një nga mashtrimet më të mëdha qe eshte manippuluar ekonomia, dhe për të detyruar mandatimin e disa ilaçeve” – shprehet ai.

Dr. Shiva thotë se kete situatë po e ndezin demokratet për përfitime politike dhe se firmat farmaceutike po hasin shumë vështirësi për miratimin dhe prodhimin e ilaçeve.

Ai shprehet se: Politikanët Bill dhe Hillary Clinton, filantropi dhe themeluesi i Micrisoft, Bill Gates, Big Pharma por edhe Anthony Fauci, imunologu i këshilluar nga Shtëpia e Bardhë jane ata qe duan të përfitojnë nga një vaksinë për të vënë botën nën kontroll. Janë këta emrat që po e fshehin të vërtetën rreth koron.avirusit, tha Dr Shiva.