Home News Koro.navi.rusi: Gazetari i njohur: Eshte e kote te shpetosh pleqte, obezet dhe...

Koro.navi.rusi: Gazetari i njohur: Eshte e kote te shpetosh pleqte, obezet dhe duhanpiresit, ata brenda 2 viteve….

728
0

Ne fillim ishte gafa dhe me pas kerkesa e faljes nga ana e tij kur e kuptoi se deklarata qe beri shkatoi zhurme te madhe te njerezit. Kjo deklarate u be nga gazetari i njohur Jort Kelder, me ane te nje postimi ne twitter duke folur per situaten e emergjences per shkak te koronavirusit.

PO shpetojme 80 vjecaret obezet dhe duhanpiresit, eshte me mire qe te shikohen interesat. Demi ekonimik eshte shume i madh per shpetimin e tyre, duke e ditur se me siguri do te vdesin brenda 2 vjetesh.

Ky mesazh i gazetarit 55 vjecar hollandez ngjalli polemika te shumta, per shkak se gazetari eshte mik i afert i kryeministrit hollandez Mark Rutte.
Pas valeve te kritikave ai u mundua ta ndreqe gabimin duke shkruar me pas, “Nuk po keshilloja te mos korohet jo kategori. Le te mundohemi ti ndihmojme Por ti kushtojme vemendje dhe ekonomise. Mendojme gjithmone per shendetin por a ka me shume rendesi se ekonomia?”