Home News Koro.navi.rus Bergamo/ Lamtumira e tri.shte e gjithe familjes “RAVASIO”

Koro.navi.rus Bergamo/ Lamtumira e tri.shte e gjithe familjes “RAVASIO”

508
0

Lajmi erdhi direkt nga gazeta, “Eco di Bergamo”, e cila komunikoi historinë e trish.tuar.
Kjo do të thotë se një familje e tërë nderroi jete si pasoje e Koronavirusit, por le të shohim më mirë së bashku.
Lombardia është një nga rajonet më të prekura, dhe në një mënyrë shumë të rëndë është krahina e Bergamos dhe Brescia, ata kanë një numër shumë të madh të njerëzve të infektuar, dhe njerëz që kanë humbur jetën e tyre.

Por historia që komunikoi gazetën Bergamo është shumë e veçantë, sepse vetëm në 24 ditë nderruan jete 5 anëtarë të së njëjtës familje, të familjes Ravasio.
Familja është banuese në Gazzaniga saktësisht, dhe 4 nga 5 pjesetere, plus gruan e njërit prej vellezerve ndërroi jetë.

Sandro, Liliana, Celestina, Virgilio dhe gruaja e tij Rosa Luponi, kanë vde.kur
Motra e vetme që mbeti gjallë është Maria Vittoria, e cila është 82 vjeç, familja Ravasio ishte e njohur në vendin e saj.
Ai i tha gazetës, Fabio Ravasio, djali i Sandros, i cili në atë kohë jetonte në banesat e shtëpisë së familjes.

Edhe motra e saj Liliana, ishte zhvendosur atje sepse i ishte nënshtruar një operacioni në këmbë, të gjithë në familje nuk kishin ndonjë problem të veçantë shëndetësor.
I pari qe humbi jeten ishte Sandro ne 13 mars ne moshen 76 Vjecare.
Pas dy ditësh, ishte motra e tij Liliana, e cila ishte vetëm 70 vjeç, pastaj ne 27 Mars, Celestina 80-vjeçare ndërroi jetë.

Më 6 Prill vdiq Virgilio, burri i Rosa Lusponi, ne moshen 79 vjec, e cila vdiq në 3 Prill.