Home News Konfirmohet shqiptari i pare ne Itali me koronavirus.

Konfirmohet shqiptari i pare ne Itali me koronavirus.

1308
0

Burimet shendetesore ne Itali nejne me dije se ne mes te infektuarve me koronavirus eshte dhe nje shtetas shqiptar qe jeton ne Lecco. Ai eshte ne gjendje te mire shendetesore dhe nuk nevoje per terapi intensive, nderkohe numri i te prekurve arrin 5061 persona ndersa i te atyre qe kane humbur jeten 233.