Home News Kjo shenje mund te jete kryesore qe ju keni qene te infektuar,...

Kjo shenje mund te jete kryesore qe ju keni qene te infektuar, paralajmeron infermierja

579
0

Sipas Revistes “Mirror ” pervec shenjave qe jane zyrtare te Covid-19 si kolle e thate, ethe , nje infermiere ne qendren e kujdesit Uashington ka deklaruar se dhe syte e kuq jane shenje kyce.


Zonja Chelsey Earnest ka bere kete paralajmerim pasi ekspertet zbuluan se 1-3% e pacienteve te infektuar kane shenja syte e kuq.
Akademia Amerikane e Oftalmologjise ka thene:


“Nese shihi dike me sy roze, mos u frikesoni, nuk do te thote qe personi eshte i infektuar me koronavirus. Gjithsesi per zyrtaret e shendetesise besohet e snde se syte roze po behen te njerezzit nga 1 deri ne 3 perqind te prekur me koronavirus