Home News Kjo eshte shenja tek te rinjte qe jane infektuar me koron.avirus thone...

Kjo eshte shenja tek te rinjte qe jane infektuar me koron.avirus thone ekspertet

623
0

Ekspertet ne Spanje po hetojne nese ata qe kane virus mund te dallohen edhe nga nxirjet e vogla ne kembe.Kjo eshte shenje qe tregon se te rinjte apo femijet jane infektuar.


Deklarata e Keshillit te Pergjithshem Spanjoll ne lidhje me nxirjen e gishterinje eshte:
“Ato jane te nxira te purpurta(shume te ngjashme me ato te dhenve,fruthit ose fidaneve) te cilat zakonisht shfaqen ne gishterinjte dhe sherohen normalisht pa lene asnje shenje”.


Kjo eshte nje “gjetje kurioze” e cila eshte vene re te pacientet me koron.avirus sipas dermatologeve.
Keto shenja me se shumti jane vene re tek te rinjte, perfshire adoleshente dhe femije.
Gjithashtu ka pasur dhe raste tek moshat e medhaja por shume rralle.