Home News Keto jane rregullat qe duhet ti dini patjeter nese kaloni ne Kapshtice

Keto jane rregullat qe duhet ti dini patjeter nese kaloni ne Kapshtice

516
0

21 shtetas kane hyre ne token Shqiptare të cilët kanë kaluar përmes pikës së kalimit kufitar të Kapshticës dhe burimet tregojnë se këta shtetas pas procedurave kufitare janë shoqëruar drejt hoteleve në juglindje ku do të qëndrojnë të karantinuar për 14 ditë. Ky eshte rregulli qe duhet ta dini nese do vini ne Shqiperi. Ju duhet te qendroni ne hotel per te pakten 14 dite.

Duhet te keni para me vete per te paguar dhe per tu ushqyer, prandaj para se te merrni nje vendim duhet ti dini keto rregulla. Po ashtu, nga ana tjetër bëhet me dije se gati gjysma e shtetasve të ardhur për gjatë dy muajve në Shqipëri, e kanë përfunduar periudhën e karantinimit dhe për pasojë janë larguar drejt banesave të tyre duke lënë përfundimisht izolimin në hotele.

Gjendja ne Shqiperi tashme eshte e qete dhe pritet qe rregullat te lehtesohen por keto do te shihen ne javet ne vazhdim.