Home Menyre Jetese Keto jane 5 Arsyet përse burrat te cilet tradhtojnë nuk e lënë...

Keto jane 5 Arsyet përse burrat te cilet tradhtojnë nuk e lënë gruan e tyre te ligjshme

447
0

Sipas statistikave ka një përqindje të vogël të çifteve besnikë dhe të lumtur por sot ne nuk do ti referohemi atyre.

A e dini se pse burrat e martuar që tradhëtojnë nuk e lënë gruan e tyre të ligjshme?
Më poshte jane permendur 5 arsyet më të zakonshme:

1-burri vlerëson rehatinë më shumë se cdo gje tjeter . E verteta eshte se gruaja e njeh burrin më shumë se cdokush. Ai kur vjen ne shtëpi është vetvetja dhe ndihet rehat aty sepse ka gruan qe kujdeset per shtepine dhe ka femijet.


2-Mashkulli kerkon nje shkeputje nga jeta familjare duke u lidhur me nje femer tjeter. Burri kerkon gjera te reja dhe do te ndihet me i ri e burreror duke gjetur nje shoqe.


3-Arsyeja eshte se nese ai do ta braktiste gruan do i kushtonte shume.

4-Ata e duan akoma gruan e tyre.

5-Qendrojne per hir te femijeve qe ti rrisin bashke.

Por kur tradhetia ka ndodhur, tradhetari duhet te jete aq burre sa ta pranoje ate.