Home News Këto janë 30 emrat më të përdorur të foshnjave për vitin 2020,...

Këto janë 30 emrat më të përdorur të foshnjave për vitin 2020, vajza dhe djem

816
0

Kur behet fjale per nje femije qe do te vi ne jete, nuk është aspak e lehtë marrja e një vendimi për emrin e bebushit . Për t’ju ndihmuar sadopak me vendimin tuaj, ne po ju rendisim emrat më të perdorur dhe me te famshem të foshnjave deri më tani. Emri më popullor nese keni vajzë është Emma, dhe Liam per ata prinder qe kane lindur djalë. Emma, ka kuptimin e fjales tërësia ose univers. Ndërkohë Olivia vjen si kuptim nga pema e ullirit dhe Ava që do të thotë zog.

Emrat më popullorë të vajzave për vitin 2020:
1.Emma
2.Olivia
3.Ava
4.Isabella
5.Sophia
6.Mia
7.Amelia
8.Harper
9.Charlotte
10.Mila
11.Aria
12.Evelyn
13.Enis
14.Ella
15.Avery

Ndersa emrat më popullorë të djemve për vitin 2020 jane:
1.Liam
2.Noah
3.Logan
4.Oliver
5.Mason
6.Lucas
7.Ethan
8.Elijah
9.Aiden
10.James
11.Carter
12.Alexander
13.Sebastian
14.Michael
15.Jacob