Home News Këta maskarenj duhet të zhduken nga faqja e dheut. S’përmbahet deputeti, çohet...

Këta maskarenj duhet të zhduken nga faqja e dheut. S’përmbahet deputeti, çohet me ulërima: Në mes të qytetit…

382
0

Deputeti i opozitës së re, Halit Valteri ka shpërthyer keq në Kuvend për përdh.unimin e 15-vjeçares nga roja i shkollës së bashku me 3 persona të tjerë. Valteri ka kërkuar rikthimin e dënimit me vde.kje duke theksuar se ped.ofilët duhet të zhduken nga faqja e dheut

Kemi parë një nismë që është marrë nga zonjat kolege dhe është për manifestimin në orën 16:00 për fëmijërinë e vjedhur. I bëj thirrje zotit Balla, kush është ped.ofil të varet në mes të qytetit, ta rikthejmë dën imin me vde.kje, se këta maskarenj nuk e meritojnë të jetojnë por të zhduken nga faqja e dheut, tha Valteri.

Në përgjigje të tij, kreu i Kuvendit, Gramoz Ruçi tha se kjo nuk është një zgjidhje. Nuk e zgjidh kjo, në dijeninë time, sot në seancë do të ketë reagim nga ana e ministres së Arsimit, tha kreu i kuvendit Ruçi.