Home News Keni mbetur pa ID kartë apo pasaportën tuaj? Vjen lajmi i papritur...

Keni mbetur pa ID kartë apo pasaportën tuaj? Vjen lajmi i papritur për shqiptarët

681
0

Pas 40 diteve pushim nis shperndarja e kartave te identitetit dhe pasaportave. Ky eshte padushim nje lajme shume i mire per te gjithe qytetaret qe i ka skaduar pasaporta dhe karta identitetit. Zv.ministrja e Brendshme Rovena Voda ka bërë të ditur se çdokush që ka aplikuar për një kartë të re identiteti apo pasaportë biometrike mund ta tërheqë në pikat e kompanisë Aleat nga ora 08:00 deri në orën 16:00 duke bere kujdes distancimin social.

Zv.ministrja ka theksuar dhe njëherë për qytetarët që kanë aplikuar, se duhet të shfrytëzojnë orarin prej 2 orësh të lejedaljes nga banesa për të tërhequr dokumentat identifikues. Gjithashtu Ministria e Brendshme, thotë se çdo person që ka aplikuar për kartë identiteti, apo pasaportë duhet të paraqitet në zyrat e tërheqjes së kartave ID dhe pasaportave, pas njoftimit me sms dhe duke respektuar masat mbrojtëse për koronavirusin