Home Menyre Jetese Këngëtari i famshëm shqiptar me ko.ronavi.rus, nga spitali ka një thirrje të...

Këngëtari i famshëm shqiptar me ko.ronavi.rus, nga spitali ka një thirrje të madhe

147
0

Këngëtari i njohur Valton Krasniqi ka zbuluar se është prekur së fundmi me ko.ronavi.rus.


Lajmin ai e ka bërë përmes një postimi te tij në rrjetet sociale.


Tani sa e mora vesh lajmin se jam pozitiv nga Covid-19, kurrë se kam besuar këtë vir.us.

Kini kujdes ruani vetën familjen dhe shoqërinë e juaj. Zoti ju ndihmoftë, shkruan Krasniqi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here