Home Menyre Jetese Jeta e Seherit dhe Jamanit ndryshon në mënyrë të papritur, ndodh ngjarja...

Jeta e Seherit dhe Jamanit ndryshon në mënyrë të papritur, ndodh ngjarja e rëndë

132
0

Për Jamanin është shumë e vështirë të luajë rolin e çiftit të lumtur me Seherin. Seher, nga ana tjetër, po lëviz hap pas hapi në një r.rezik që nuk e kishte parashikuar .

Seher dhe Jaman tronditen kur një mbrëmje Jusufit i bie të fikët. Çfarë ka ndodhur me vogëlushin?

Nga një lajm që do te marrin për Jusufin, jeta e Jamanit dhe Seherit do te ndryshojë papritur.