Home News Jeni gati për te udhetuar? Më parë shihni tm.errin brenda në avionë...

Jeni gati për te udhetuar? Më parë shihni tm.errin brenda në avionë (FOTO)

543
0

Më 15 qershor BE ka njoftuar hapjen e te gjithe kufijve dhe cdo qytetar do të jete i lirë të udhëtojë. Mirëpo, ndryshe nga çdo herë tjetër, udhëtimi do të jetë me masa të reja dhe rregulla strikte sigurie.

Disa pamje të publikuara në interet tregojnë se çmenduria e njerëzve nuk ka kufij dhe në këtë situatë të vështirë, ata nuk shqetësohen aspak. prandaj para se te merrni nje vendim per te udhetuar duhet te jeni te vetedijshem se mund te ndoheni prane personave te cuditshem si keto qe ne foton e meposhtme.