Home Menyre Jetese Ja disa arsye përse nuk duhet të jetoni me vjehërrit/ Si mendoni...

Ja disa arsye përse nuk duhet të jetoni me vjehërrit/ Si mendoni ju?

764
0

Sot po shtohen çiftet që nuk jetojnë me vjehërrit në një shtëpi por kjo varet nga kushtet e secilit prej tyrecift. Dikur kjo gjë ishte diçka normale sepse njerezit kane qene me te thjeshte , por kohët kanë ndryshuar dhe gjithashtu varet sipas mundësive te cifteve.

Nje nga arsyet eshte humbja e privatësise dhe kjo eshte me se e vertete. Nëse jetoni me ta në një shtëpi nuk keni më privatësi si çift.

Nuk i bëni me gjërat qe deshironi sipas qefit tuaj

Duke pasur vjehërrit në shtëpi, disa nga punët e shtëpisë nuk i bëni ashtu si ju dëshironi por gjithmone do te keni nderhyrje per cdo veprim qe beni. Edhe pse ju vijnë në ndihmë për shumë gjëra, do ktheheni në dembelë duke pritur çdo gjë nga ata. Si çift duhet t’ia dilni mbare vet per jetesen tuaj. Por megjithate duhet ti degjoni prinderit.

Nuk keni lirinë tuaj për të vendosur jeten tuaj

Duke jetuar me ta, nuk mund të merrni vendimet tuaja por megjithate ne cdo familje ka forma te ndryshme komunikimi. Cdo familje ka formen e saj te jeteses dhe raportet midis paleve cift-vjeherr.