Home Menyre Jetese Ja cfare do te ndodhe nga 1 qershori deri në 30 shtator...

Ja cfare do te ndodhe nga 1 qershori deri në 30 shtator ne cdo fundjave dhe dite festash kombetare

99
0

Vullneti qeverisë shqiptare dhe asaj të Kosovës po e kthejnë kufirin tokësor mes dy vendeve thjesht në virtual.

Këtë e dëshmoi edhe marrëveshja e firmosur këtë të hënë në Prishtinë ku parashikohet se prej 1 Qershorit deri 30 Shtator për çdo fundjavë dhe në ditë festash kombëtare, qytetarët shqiptarë dhe ata të Kosovës, do ta kalojnë kufirin, pa qenë nevoja e regjistrimit në pikat e p.olicive kufitare.

“Kryeministri është dakord me mua që në këtë sezon është e palejueshme dhe e pajustifikueshme që të kemi më probleme të natyrës që kemi pasur deri vjet apo vitet e tjera dhe radhë të pafundme për shkak të kontrolleve një për një të makinave që vijnë drejt Shqipërisë”, tha Edi Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here