Home News Izolimi pati sukses në Itali: Ulet ndjeshëm numri i rasteve të reja...

Izolimi pati sukses në Itali: Ulet ndjeshëm numri i rasteve të reja dhe personave qe kane humbur jeten

309
0

Izolimi ka rezultuar i suksesshëm në Itali. Raportohet se në 24 orët e fundit janë shënuar 260 qe kane humbur jeten nga koron.avirusi, numri më i ulët i 3 javeve te fundit.

Numri i përgjithshëm i rasteve të konfirmuara aktualisht është 106.103, me nje shtim prej 256 persona

Italia po sheh një dritë shprese gati një muaj pasi qeveria vendosi një bllokim mbarëkombëtar në 9 Mars.

64.928 pacientë janë deklaruar të shëruar dhe 1808 pacientë janë në kujdesin intensiv.