Home News Ish -deputetja e PD-se aplikon per “page lufte”:Ma refuzuan, nuk jane ne...

Ish -deputetja e PD-se aplikon per “page lufte”:Ma refuzuan, nuk jane ne rregull nga trute

398
0

Shqiperia eshte gati prej nje muaji ne nje situate emergjente per shkak te koronavirusit.Shume biznese jane mbyllur , duke krijuar dhe mungese te ardhurash per familjet.


Rama ka propozuar nje pakete ekonomikeduke akorduar nje “page lufte”,por ka patur pakenaqesi nga shume biznese, te cilave i lejohet te qendrojne hapur por vuajne mungesen e klienteve,
Arbjola Halimi , ish-deputetja e PD-se thote se eshte refuzuar kjo “page lufte”.


Ajo punon si psikologe ne kliniken e saj private dhe thote se i eshte refuzuar “paga e luftes”.
Ajo shprehet se refuzimi mund te vije ngaqe klinika e saj eshte e hapur , por ne te nuk shkon askush.


Halimi shkruan:


Ja dhe “pagesa e luftes” per biznesin tim.Refuzuar ,aktiviteti lejohet te funksionoje.Mbase nuk te funksionojne trutr.Po kush vjen ne klinike ne karantine, keshtu do te falimentojne te gjitha bizneset .Fatkeqesi e madhe per kete vend.