Home News I vihet flaka kullave te 5G ne Angli dhe Hollande. Mendohet se...

I vihet flaka kullave te 5G ne Angli dhe Hollande. Mendohet se perhapin Koro.navi.rusin

520
0

Ashtu si ne Angli por dhe ne Hollande jane sulmuar antenat e 5G. Protestuesit i kane vene flaken sepse mendojne se ato po perhapin Koron.avirusin, sipas nje teorie konspirative qe po qarkullon kohet e fundit.

Nderkohe oeratoret e antenave thone se ato jane per te perforcuar rrjetin e telofonise mobile per arsye se eshte teper e ngarkuar ne keto kohe. Protestuesit i kane vene flaken ne Roterdam dhe ne rrethinat e qytetit. Dhe ne Angli jane shenuar incidente te tilla.

Shpresojme qe teoria e komlotit te mos jete e vertete ne lidhje merrjetin 5G.