Home News I nxori nga burgu me radhë të dënuarit përjetë, i ndodh e...

I nxori nga burgu me radhë të dënuarit përjetë, i ndodh e papritura gjyqtares së njohur

550
0

Inspektorati i Lartë të Drejtësisë ka nisur hetimet ndaj gjyqtares së Krujës, Enkelejda Hoxha. Vendimi vjen pas ankesës së bërë nga Ministria e Drejtësisë për lirimin e shumë personave të dënuar me burg te perjetshem, mes tyre dhe Endrit Doklen, ish-numri dy i bandës së Durrësit.

Mësohet se ILD-ja i ka kërkuar gjyqtares Hoxha që të paraqesë pretendimet e saj në lidhje me ankesën e ardhur, e ndërsa sa i përket caktimit të një mase ndaj saj, ILD shprehet se nuk ka një vendim pasi i përket prokurorisë qe ta vendosë nese do te kete nje arrestim apo jo.

Në janar të këtij viti, Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj kerkoi pezullimin e gjyqtares së Krujës, Enkeleda Hoxha, pasi me vendimin e saj liroi nga burgu, Endrit Doklen.