Home News I mbaroi preze.rvativët….shpresoj te më eci pasditja se jam…. Zbardhen përgjimet bo.mbë,...

I mbaroi preze.rvativët….shpresoj te më eci pasditja se jam…. Zbardhen përgjimet bo.mbë, zbërthehet pro*tituta…

451
0

Pak më parë policia e Kavajës me anë të një njoftimi bëri me dije se 5 vajza janë kapur duke ushtruar prost.itucion. Shqiptarja.com ka zbardhur dhe përgjimet që janë kryer.

Në një nga bisedat, një nga vajzat flet me shoqen e saj, e cila i tregon se sot është e vetme, ndërkohë tregon se ka bërë dy ditë pushim.

Dje dhe pardje nuk dola se u ç’lodha, po shplodhet robi, punë, punë përditë dhe sot dy veta. Kam kapur deri në 11:00, në 12:00 fillova shpresoj te me eci pasditja se jam dhe vetëm se iku ajo tjetra se i mbaroi preze.rvativët, thotë një nga vajzat në përgjimet.