Home Menyre Jetese Humben mjetin mbrojtes gjate marredhenieve, vajzes i ndodh e paimagjinueshmja nje dite...

Humben mjetin mbrojtes gjate marredhenieve, vajzes i ndodh e paimagjinueshmja nje dite me pas/ Shkova ne tualet dhe…

1218
0

NJe vajze ka treguar se si u semur nje dite me pas se kishte kryer marredheni intime me partnerin e saj pasi kishin perdorur preze.rvativ gjate aktit mirepo nuk e kishin gjetur me.

Ajo thote se u alarmuan u kthyen ne dhomene hotelit por nuke gjeten gjekundi. Diten Nadia BOdoky mori avionin per te shkuar ne shtepi dhe tregon se papritur filloi te ndohej shume keq nga shendeti.
Ajo thoite se kur shkoi ne tualet kuptoi se preze,rvativi kishte mbetur brenda saj dhe ne ate moment arrite qe ta nxjerri perseri jashte trupit. Ajo thote se pas kesa eksperiece negative tani ben shume kujdes me mjetet mbrojtese kur i perdor ato.