Home Menyre Jetese Historia prekëse/ Nusja – vjehrrës: Dua të jetoj me ty

Historia prekëse/ Nusja – vjehrrës: Dua të jetoj me ty

465
0

Të ftuar në rubrikën Ka një mesazh për ty ishin Arbeni dhe Ergina. Ata jane një çift shumë i dashurur, por që i mungon prezenca e Naunkës, nënës së Arbenit e cila jeton në Lushnje. Arbeni tregoi se me Erginën është njohur kur vendosi të bënte një pikturë për babain e tij që nuk jeton më dhe këtë pikturë e realizoi Ergina.

Historia e Arbenit e ka prekur shumë Erginën që prej realizimit të pikturës. Ajo ka një dashuri të madhe ndaj vjehrrës që e konsideron si nënë.

Nëna e Arbenit ka mbetur e vetme në Lushnje që prej nda.rjes nga jeta të bashkëshortit dhe Arbeni e Ergina i kërkuan që të jetojë me ta. Ergina i bëri edhe një dhuratë vjehrrës, portretin e saj me bashkëshortin e ndjerë. Nënë Naunka pranoi të jetojë me nusen dhe djalin në Tiranë.