Home Menyre Jetese Historia e gruas së pashpirt tek Covid2, Tirja përballet prapë në gjy.katë...

Historia e gruas së pashpirt tek Covid2, Tirja përballet prapë në gjy.katë dhe mëson se…

135
0

Gjy.kata e Apelit të Tiranës gjithashtu e ka lënë në bu.rg sanitaren e spitalit Shefqet Ndroqi, Tire Alldervishin, pasi avokatet e saj e kishin apeluar vendimin e shkalles se pare.

Ajo u deno.ncua nga emisioni investigativ “Stop” se përmes ma.shtrimit, duke u hequr si infermiere, iu kishte zhvatur të afërmve të pacientëve me koronavirus miliona lekë.

Ajo iu merrte para të afërmeve për t’iu shpëtuar pacientët nga vi.rusi i rë.ndë, por që këta të fundit kishin ndërruar jetë.