Home News “Hapja e domosdoshme” Kryeministri jep lamin qe prisnin te gjithe: Nga data...

“Hapja e domosdoshme” Kryeministri jep lamin qe prisnin te gjithe: Nga data 4 maj lehtesohet…

468
0

Kryeministri Rama ka njoftuar nepermjet facebook ndryshimet qe do te vijne ne ditet ne vijim.
Ai tha:”E di qe ju kane merzitur lejet,autorizimet,ndyshimet por duhet te kuptoni qe kjo dhimbje koke eshte per ju dhe per mua qe kam detyre tju mbroj.


“Hapja e domosdoshme duhet te jete graduale, imponimi dhe vetimponimi i rregullave duhet te vazhdoje.”
“Javen e ardhshme do rrisim orarin per pazar dhe do hapen rruget nderqytetese per taksite.”


Gjithashtu nga 4 maji do te lehtesohet levizja brenda qyteteve , si ne kembe , edhe me makine madje pa u kufizuar tek ata qe duan te shkojne ne pune me makine dhe po ashtu do hapet dhe blloku i trete i bizneseve.