Home News Habit Sali Berisha! Mbi 62 persona kane humbur jeten nga Koron.avirusi ne...

Habit Sali Berisha! Mbi 62 persona kane humbur jeten nga Koron.avirusi ne Shqiperi, 6 vetem 3 ditet e fundit

349
0

Akuza të fortë në adresë të qeverisë nga ish-kryeministri Sali Berisha.

Sipas tij, qeveria po fsheh vd.ekjet nga Koronavirusi, ndërsa jep edhe shifra që janë disa herë më të larta se ato që dihen zyrtarisht tashmë.

Postimi i plotë i ish-kryeministrit Berisha:

6 të sëmurë vd.esin ne tre ditët e fundit me koron.avirus! Arrin në mbi 62 numri i personave qe kane humbur jeten në spital dhe në shtëpi nga vir usi.
Miq, 6 te semure me koron.avirus vde.sin ne 3 ditet e fundit, nga te cilet 5 ne spital, te gjithe te paregjistruar si vik.tima te koron.avirusit
Kjo sepse dekreti i Sulltan Salep Surrrelit ndalon vd.ekjet nga koron.avirusi. Sepse i duhet me çdo kusht suksesi qofte dhe mbi ku.foma dhe mashtrime qe i mbulon va.rri.

Keshtu me vde.kjet spitalore dhe ato ne shtepi, me rastin e raportuar dje nga media, i cili nderroi jete ne mengjes ne Spital por qe Ndrikull Hajnia me urdher te krye epidemiologut xhahil te Surrelit u mbajti i fshehur, siç ka mbajtur nje seri rastesh te tjera ne Shqiperi, arrin ne se paku 62 numri i te vde.kurve me koron.avirus

Ju uroj sherim te shpejte te semureve por denoncoj gjithashtu shifrat e larta te vd.eksh.merise, deshmi e nje deshtimi te plote ne qendrimin ndaj epidemise!