Home Menyre Jetese Habit Nard Ndoka: Basha është shtrirë barkas, i kemi kërkuar Berishës të...

Habit Nard Ndoka: Basha është shtrirë barkas, i kemi kërkuar Berishës të rikthehet

186
0

Kreu i PDK-së, Nard Ndoka, aleat i Partisë Demokratike, ka folur rreth zhvillimeve të fundit politike në PD.


Përlasja brenda PD është artificiale. PD po tundet dhe do ketë një zgjidhje dhe kjo na jep një zgjidhje, se gjërat do të lëvizin në mënyrën e duhur. Shpresat me Bashën kishin humbur. Berisha ka qenë i distancuar nga zhvillimet dhe Berisha nuk ka marrë vendimmarrje në Partinë Demokratike.

Sot ka shpresë në PD, unë shoh tek baza edhe qytetarët e thjshtë, që PD po tundet dhe duhet të ketë një zgjidhje. Kjo na jep edhe ne njëlloj zgjidhjeje. Këtë mund ta bënte Berisha, ia kemi kërkuar përpara. Berisha ka qenë kundër djegies së mandateve” ka deklaruar ai.

Unë shoh Lulin të çekuilibruar, bën gafa të rënda. Basha me zgjedhjet që janë mbajtur ka humbur autoritetin.

Basha mori një vendim personal për Berishën, nuk pyeti bazën dhe baza tani është bërë kundër tij.

Basha është një politikan që është shantazhuar dhe me g.oditjen e parë është ulur barkas. Basha nuk u rrit kurrë si lider”, u shpreh Ndoka.