Home Menyre Jetese Habit këngëtarja : Burri im kënaqet me pak!

Habit këngëtarja : Burri im kënaqet me pak!

412
0

Adelina Tahiri pranoi se ka pasur zënka për arsye të vogla me te shoqin gjate kesaj periudhe, por mes tyre ka dashuri pafund.


E pyetur nga Bieta nëse i gatuan të shoqit çdo natë , ajo tregoi se ky i fundit nuk është person i fiksuar pas ushqimit dhe ne darke ai nuk ha shume.


Adelina tha:
“Burri im nuk është tip që ha shumë ushqim. Ai do vetëm mishin dhe nuk është tip që ha shumë gjate natës. Dëshiron vetëm çokollatë dhe është njeriu më i lumtur në botë kur ne darke i jep cokollate.