Home News Gruaja i futet pa rroba në dhomë, ndërkohë që burri po...

Gruaja i futet pa rroba në dhomë, ndërkohë që burri po jepte mësim online

574
0

Pasi koronavirusi ka ndryshuar jeten e botes tashme dhe mesuesit po mbajne mesime online me nxenesit e tyre.
Por nje histori ndryshe ka ndodhur kur nje mesues po mbante si zakonisht mesimin online.

Rasti i pazakonte po bën xhiron e rrjetit ku bashkëshortja e një mesuesi, ka hyrë ne dhomën ku ai po jepte mësim nga kompjuteri, dhe ajo po vishte teshat e saj.

Incidenti i padëshirueshëm ka ndodhur ne Argjentine
Mësuesi, teksa shpjegonte leksionin online është ndërprerë nga bashkëshortja e cila futet në dhomë e zhveshur, dhe vazhdon e qetë me idenë që nuk po dilte në kamera.