Home Menyre Jetese Gruaja “bose” e Adriatik Llallës u ngre gishtin e mesit gazetarëve në...

Gruaja “bose” e Adriatik Llallës u ngre gishtin e mesit gazetarëve në prani të fëmijës

387
0

Gjykata e Posaçme kundër K.orrupsionit dhe K.rimit të Organizuar dënoi me 2 vite b.urg ish-Kryeprokurorin Adriatik Llalla.

Në media qarkulluan disa foto që tregonin Llallën duke pritur në një stacion treni në Romë të Italisë, ndërkohë që familja e tij ndodhet në Tiranë.

Pikërisht përpara shtëpisë së tij, bashkëshortja e Llallës në prani të një fëmije të vogël u ka treguar gishtin e mesit gazetarëve që ishin mbledhur aty pranë.

Bashkëshortja e Llallës është bezdisur shumë nga kamerat, sa nuk ka ngurruar të ofendojë operatorët dhe gazetarët.