Home News Gjergj Luca jep shembullin i pari dhe ben premtimin e madh

Gjergj Luca jep shembullin i pari dhe ben premtimin e madh

922
0

Biznesmeni i njohur Gjergj Luca , eshte i pari sipermarres
qe deklaron se ne kete kohe te veshtire, si pasoje e koronavirusit
do te paguaje punonjesit e tij si dhe sigurimet shoqerore,
brenda dates se caktuar.

Kam paguar rrogat e 15-diteshit qe iku, do paguaj rrogat e 15-diteshit te dyte,
nuk do qaj dhe do paguaj edhe sigurimet shoqerore ne 20 mars sic eshte rregulli,
ka deklaruar per Top Talk.

Kujtojme qe si pasoje e masave te nderrmarra nga qeveria, per te frenuar perhapjen

e koronavirusitne vend, shume biznese kan mbyllur dyert per klientet.

Shume jane ankuar pasi sipas tyre, nuk kane me cfare te paguajne detyrimet mujore