Home News Gabimi i mjekëve që tm.erroi italianët, ja e vërteta për rritjen e...

Gabimi i mjekëve që tm.erroi italianët, ja e vërteta për rritjen e numrit të vikt.imave

627
0

Ne 24 oret e fundit ne Itali eshte shenuar nje rritje e numrit te vik.timave.Jane 474 vik.tima, shifer qe nuk regjistrohej qe prej 21 prillit.


Ne fakt ky ishte nje gabim sepse numri ishte 192, por kesaj shifre i jane shtuar edhe 282 personat qe humben jeten gjate muajit prill dhe nuk ishte bere e mundur qe te regjistroheshin shkruan “La Republica”, duke shtuar se gabime te tilla mund te ndodhin per shkak te gabimit te mjekeve apo te nxitimit ne shifra.


Numnri total arrin ne 28,710 persona , ndersa i te infektuarve eshte rritur me 1900 , duke e cuar 209,328 numrin total te te prekurve.