Home News Firmoset urdher dekreti per shkollat, ja deri kur do te jene te...

Firmoset urdher dekreti per shkollat, ja deri kur do te jene te mbyllura ne Shqiperi

570
0

Eshte firmosur nje urdher nga ministraj e shendetesise Ogerta Manastirliu se te gjitha institucionet arsimore do te qendrojne te mbyllura deri ne perfundim te gjendjes emergjente qe ka pushtuar vendin.
Shkollat do te hapeshin ne 3 prill por duke pare gjendjen aktuale ato do te vazhdojne te mbyllura deri ne muajin tjeter.
Mesimi nen drejtimin e Ministrise se Arsimit eshte duke u zhvilluar online, migjithese ka ende problem ne disa zona ku nuk ka akset interneti.
Shkollat jan mbyllur prej dates 9 mars dhe pasi gjendja te qetesohet do te kete ndryshim dhe nje lajmerim tjeter nga ministria e Arsimit.