Home News Firmat e famshme vendosin të mbyllin dyqanet e tyre, Zara, Bershka, Pull...

Firmat e famshme vendosin të mbyllin dyqanet e tyre, Zara, Bershka, Pull & Bear, Massimo Dutti, Oysho…

635
0

Sapo eshte marre nje vendim qe 1200 dyqane te markave shume te njohura te veshjeve mes tyre edhe Zara, kane vendosur qe te mbyllen. Ne mediat europiane eshte njoftuar sot ky vendim per dyqanet si Zara, Bershka, Pull & Bear, Massimo Dutti, Stradivarius e Oysho. Keto marka gjenden edhe në Tiranë.

Ka ndodhur me firmen Zara qe njofton se po i mbyll 1200 dyqanet e saj si shkak i pandemise dhe rrjedhimisht duke kaluar ne shitje online pasi ata kane deklaruar 409 milione euro humbje ose krahasuar me nje vit me pare 44% humbje sipas The guardian .

Thuhet se mbyllja do te perfshije ato dyqane qe nuk kane shume fluks blerjesh dhe nje treg te vogel bleresish.

Në kryeqytetin tone gjenden në qendrën tregtare TEG, dyqane t cilla si Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Massimo Dutti dhe Oysho. Mirepo eshte zbuluar se keto dyqane firme qe jane ne Tirane nuk perfshihen ne 1200 dyqanet qe do mbyllen