Home Menyre Jetese Femrat janë të tërhequra çmendurisht nga meshkujt qe kane keto 4 shenja

Femrat janë të tërhequra çmendurisht nga meshkujt qe kane keto 4 shenja

1047
0

Ne dekada apo dhe shekuj, femrat kane pasur cilesite e tyre qe terhiqeshin nga nje mashkull. Por me kalimin e kohes cilesite ndryshojne, bashke me te dhe stili i jeteses.
Sot ne kohet qe jetojme femrat cmedurisht terhiqen nga njerezit e pasur, nga nje mashkull i pasur qe tjua bej jeten me te lumtur me shoping dhe dhurata, udhetime dhe cdo gje tjeter qe pelqejne femrat.

1.Ndersa kur femrat jane ne moshen e adoleshences ato kerkojne nje mashkull te bukur dhe qe ti pelqej fizikisht.

2.Pasi lodhen me kete lloj cilesie pas te 20 deri ne 30 kerkojne nje mashkull per familje. Nje mashkull qe do ta bej ate nenen e ardhshme te femijeve te tyre. Nje mashkull i urte i mencur gjithashtu i shkolluar dhe i dashur.

3.Por mos harrojme se femrat kerkojne nje mashkull romantik ti bej surpriza romantike dhe te shijoje nete te bukura me ledhatime dhe surpriza.

4.Por me kryesorja eshte sinqeriteti dhe besnikeria qe sot ne kete kohe per fat te keq eshte shume e veshtire ti gjesh, por qe akoma persona qe i kane keto virtyte. Nje fjale e urte popullore thote: Kush kerkon gjen thote populli.

Ndaj keto cilesi e bejne jeten e nje femre me te bukur.