Home Menyre Jetese Fatjoni që do nuse për shtëpi i lë të gjithë me gojë...

Fatjoni që do nuse për shtëpi i lë të gjithë me gojë hapur me atë që thotë për Anën/ S’jam me atë…

283
0

Moderatorja Bora Zemani këtë të hënë tha se Ana e ka braktisur emisionin “Përputhen”. Ajo u largua që të premten, pas takimit të Melisës dhe Fationit dhe nuk dihet nëse do të kthehet .

Ç’mendim ka Fationi lidhur me këtë situatë?


Ana është një person shumë i rëndësishëm, pavarësisht është me mua, s’është me mua, unë gjithmonë kam respektin ndaj asaj.

Unë këtu nuk kam ardhur për Anën. Kam ardhur për të gjitha gocat, për t’i njohur të gjitha karakteret. Unë Anës as nuk i kam dhënë shpresa, as nuk më ka dhënë shpresa. Jemi ftohur aq shumë me njëri-tjetrin, sa e kanë kuptuar të gjithë. Respektin e kam, gjithmonë e kam respektuar në maksimum. Unë nuk mund të ndruhem, dhe të mos dal me vajzat e tjera se mërzitet Ana dhe të mos jem unë Fationo”, u shpreh Fationi.