Home News Epidemiologu jep lajmin qe te gjithe prisnim: Pikun e kurbes mund ta...

Epidemiologu jep lajmin qe te gjithe prisnim: Pikun e kurbes mund ta kemi arritur por…

560
0

Nje epidemiolog i ISHP eshte shprehyr sot tek ABC news se me ritmet e kurbes se te prekurve vendi yne mund ta kete kaluar rrezikun e pandemise.


Ne nje bisede me Enkel Demin , mjeku mendon se tani eshte momenti qe te filloje ulja e masave ne menyre graduale pasi kjo do te ndihmoje ne menyre qe sistemi mjekesor ta kete me te menaxhueshme situaten.


Ai ka theksuar se fatmiresisht fale masave te marra dhe respektimit te tyre numri i rasteve te infektimit dhe jeteve te humbura eshte brenda kufirit te menaxhueshem.