Home News Edhe kete fundjave levizja me turne.Ja fashat e orareve per kategorite perkatese

Edhe kete fundjave levizja me turne.Ja fashat e orareve per kategorite perkatese

606
0

Këtë fundjavë lëvizja do të jetë e kufizuar,të shtunën dhe të dielën pensionistët lejohen të dalin deri në orën 10:00. Ndërsa të tjerët në shtëpi brenda kësaj fashe orare.

Prindërit me fëmijët deri në 14 vjeç do të lejohen të dalin lirisht nga ora 11:00 deri në orën 17:30. Të shtunën do të qëndrojnë hapur vetëm ushqimoret dhe farmacitë deri në orën 17:30, të dielën të gjitha mbyllur.

Ndalohet kategorikisht qarkullimi i automjeteve private, me përjashtim të atyre që do shkojnë në punë dhe me autorizim. Këto masa janë vetëm për zonat e kuqe në Tiranë, Durrës, Shkodër, Kurbin dhe Krujë.
Per keto rregulla te reja njoftoi kryeministri mbreme.